8 Nisan 2015 Çarşamba

estiler ...



Kıyametin gelsin yokluğun varlığında tükensin sancılar saplasın yalnızlığın koyunun da ölüm vursun susmuş sözlerini denizlere gebe kalasın sana dair tüm geçmişim ..... ben susmuş sam yüreğim çoktan gitmiş benden .....sessiz kaldım ..ö.f

2 yorum:

  1. Merhabalar SessizKaldım.

    Yine sözün bittiği bir yerdesin anlaşılan. Feda edecek bir şeyi kalmadığı halde, yokluğunu, karşı tarafın fütursuz varlığının kotasında eritmeyi göze almış cefakar ve vefakar bir davranışı özetleyen bu satırları kaleme alan yüreği kutlarım.

    Bir başkası için ayakta kalmaya gayret etmek ve hayata kendisi için değil de başkaları için tutunmaya çalışan bir çileli yaşamın satırlarıdır bunlar.

    Hepimiz böyle bir geçitteyiz. Dar ve ancak iki büklüm ilerleyebildiğimiz zorlu bir geçittir bu. Nasıl yokuşu olan bir yolun inişi de varsa, bu dar geçitlerin de genişleyen ve geçişi rahat olan yerleri de vardır.

    Nasıl içinde alın teri olmayan bir kazancın bereketi olmuyorsa, acıları olmayan bir yaşamın da kadri olmuyor.

    Gönlünde bir derdi bulunmayan, ciğeri yaralı olmayan insanın şiirinde tat vardır zannetme. Zevk ve safa, huzur ve rahatlık şiire zevk vermez. Asıl ıstırabın doğurduğu şiir müessir olur.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah güzel yürekli abim güzel duaların ve sözlerin için çok teşekkür ederim selamlar sevgiler her daim ...

      Sil